maanantai 30. joulukuuta 2013

Suolainen pannukakku

Iltapalaksi kokosin jääkaapin ylijäämäaarteista nakkipannukakun, mutta mikseipä tähän ruokaan saisi upotettua muitakin suolaisia aineksia kulloinkin tilanteen mukaan. Luovuus kunniaan siis tässäkin! Kyseinen tuotos sopii hyvin ilta- tai välipalaksi, mutta saa siitä siitä ruokaisammankin aterian, jos viitsii väkertää vaikkapa salaatin. Tämä ei välttämättä ole niitä juhlavimpia tarjottavia mutta maistuu varmasti monelle.

Ainekset
7 dl maitoa
3 dl sämpyläjauhoja
3 kananmunaa
½ dl öljyä
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 pkt kuorettomia nakkeja
1 dl juustoraastetta

Ohje
1. Sekoita keskenään maito, jauhot, kananmunat, öljy ja mausteet.
2. Kaada seos pellille kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle.
3. Lisää nakkipalat ja juustoraaste.
4. Paista pannukakkua noin 30 minuuttia 200 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti