tiistai 10. huhtikuuta 2012

Täytetyt kasvikset

Kevään kunniaksi vaihtelua ja väriä kasviksista.

Täytetyt paprikat ja kesäkurpitsa

valitsemasi täytettävät kasvikset (esim. 3 paprikaa ja pienehkö kesäkurpitsa)
300g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
250g papuja ja herneitä (esim. kidneypapuja ja herneenpalkoja)
siemeniä (esim. auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä)
paprikaa kuutioina

1 pkt (200g) tuorejuustoa (esim. yrtti-pippuri)
paprikamaustetta
chilijauhetta
suolaa
öljyä

1. Pese paprikat ja kesäkurpitsa. Poista paprikoista kanta ja siemenet. Leikkaa kannoista jäävät palat kuutioiksi. Tasoita paprikoiden
pohjat, jotta ne pysyvät hyvin pystyssä. Halkaise kesäkurpitsa ja poista keskellä oleva siemenosa.
2. Paista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää pavut, herneet ja siemenet sekä paprikakuutiot. Mausta täyte. Lisää puolet tuorejuustosta. Sekoita hyvin ja hauduta hetki.
3. Täytä kasvikset ja nosta ne uunivuokaan tai -pellille. Lisää kasvisten päälle loput tuorejuustosta pieninä nokareina.
4. Pasta kasviksia uunissa keskitasolla 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes paprika ja kesäkurpitsa ovat hieman pehmentyneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti